Kinek milyen cseresznye befőzési tippje van?
Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 10:24
1/1 anonim válasza:
Szia, a kiválogatott cseresznyét üvegbe teszem (néha teszek bele egy karika citromot), kb. egy evőkanál cukrot teszek bele, majd egy fél kávéskanál szalicilt vagy nátrium benzoátot szórok a tetejére. Vízzel teletöltöm, majd kidunsztolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!