Egyszerű süti recepteket tudtok? Körte, cseresznye, szilva befőttem van, liszt, tej ezekből milyen finom sütit lehet készíteni?
Figyelt kérdés
most nincs semmim itthon, zsák faluban élek:D:S és nincs a boltban semmi, és nagy időveszteség lenne busszal bemenni a városba...2011. febr. 4. 10:25
1/8 anonim válasza:
Sütőporod nincs? Mert azt szinte mindenhez kell!
2/8 anonim válasza:
Gyümölcstorta.
Sütsz egy piskótát, azt szétvágod, teszel bele vmilyen pudingot (értelemszerű, hogy nem csokit fogsz beletenni mondjuk...), vagy esetleg lekvárt (bár én így nem szeretem), a tetejére is egy kicsi lekvárt v. pudingot, aztán abba bele a gyümölcsök. Lefedésképp egy kis zselatin esetleg, ha a látványra is akarsz adni.
Vagy, a legalapvetőbb "süti" a gyümölcsös puding :)
3/8 A kérdező kommentje:
sütőpor még belefér:) epres puding van. köszi a válaszokat:)
2011. febr. 4. 10:40
4/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
mindmegettén keresgélj, nagyon jók vannak
Egyszerűek, és hozzávaló alapján is tudsz keresni.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
2011. febr. 4. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!