A zselatint csak vizbe lehet tenni?
Figyelt kérdés
Ha a pudinggal fozom meg ugy nem jo? Ha vizzel csinalom es azt ontom utana a torta kremjehez akkor folyos lesz nagyon.2018. júl. 14. 06:51
1/5 anonim válasza:
Viszont pudingba meg már tök felesleges, mert az zselatin nélkül is megáll.
2/5 A kérdező kommentje:
Mascarpones gyumolcsos krem lesz, a gyumolcs miatt nem kell?
2018. júl. 14. 07:07
3/5 anonim válasza:
Hidegen,vagy melegen készíthető a zselatin?
Ha hidegen, akkor a szobahőmérsékletű krémhez adjuk , folyamatos keverés közben. (Ez az egyszerűbb megoldás)
Ha melegen, akkor kevés hideg vizet (0,5dl) öntünk rá, hagyjuk, hogy megdagadjon,majd az elkészült pudinghoz keverjük. Megvárjuk míg alig langyos,a mascarpone felolvad, ha melegen kevered hozzá a pudingpor, ha viszont teljesen hidegen,akkor a zselatin már nem képes megfogni a krémet és szétesik.
4/5 A kérdező kommentje:
A zselatin fix ezt megfogja?
2018. júl. 14. 07:29
5/5 anonim válasza:
Én a zselatint bármilyen folyadékba/joghurtba/puddingba szoktam beleönteni, aztán mikróba teszem megkeverem majd a hűtőben megszilárdul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!