Húszezer forintból lehet főzni egy hétig 2 főre?
Figyelt kérdés
Eddig ritkán főztem de akkor 6-7 ezerből vásároltam be egy menühöz.2010. jún. 17. 22:51
1/34 anonim válasza:
de rohadt jól megy egyeseknek, én 20ezer forintból, az egész havi étkezésemet oldom meg.
2/34 anonim válasza:
lehet főzni akkor, ha egy két alkalommal zacskós levest/kaját iktatsz be. készíthetsz rántott zöldségeket vagy husikat, hideg krémleveseket, tésztaféléket, rizst különféle szószokkal, akár ehetitek a tegnapi maradékot, nem kell feltétlen a legdrágább alapanyagokat megvásárolni. sokat spórolhatsz egy olcsóbb, de laktatóbb étellel.
4/34 anonim válasza:
Szűkösen, de igen.
pl:
H:Krumplistészta
K:Bundáskenyér valami olcsó zöldséggel
Sz:Mákosguba
Cs:Tepsiskrumpli
P:Sajtos-tejfölös tészta
Sz:Borsófőzelék sült virsli
V:Palacsinta
Azt hiszem ezek elég olcsó, de finom ételek, és 20eből szerintem kijön, persze attól is függ hol vásárolsz és mi van otthon a konyhaszekrényben.
5/34 anonim válasza:
ja bocsó most olvasom hogy két emberre... mi öten eszünk egy hétig ennyiről.
6/34 anonim válasza:
Futártól rendelsz, jobban jársz.
7/34 anonim válasza:
Igen, még egészségesen is, csak jó helyen kell vásárolni. :)
8/34 A kérdező kommentje:
egy hónapra??? kizárt dolog
2010. jún. 17. 23:06
9/34 anonim válasza:
nem kizárt dolog, egyáltalán.. ne félj, te is megtanulnád ha szar helyzetben lennél ;)
10/34 anonim válasza:
Ha olaj,só,bors,liszt,pirosparika,zöldség,gyümölcs,édesség stb,szóval mindent beleszámítasz,akkor SEMMI a 20 ezer.Ha szigorúan egy egytál étel,akkor talán... de amikor egy csomag zöldség 300 és egy kiló hagyma 240 ft,akkor semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!