Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van itt olyan, aki gyűűűűűűlöl...

Van itt olyan, aki gyűűűűűűlöli a hagymát rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Hogyan oldjátok meg így a főzést?Én ettől függetlenül teszek a kajákba,párom megőrülne,ha nem...
2010. jún. 17. 22:48
 1/9 anonim ***** válasza:
én lájkolom ezerrel, csak pucolni és darabolni utálom. :/
2010. jún. 17. 22:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Én imádom, néha magába eszem (ha már nem találkozok aznap senkivel) :DD
2010. jún. 17. 23:14
 3/9 anonim ***** válasza:
jelen! utálom! :D anyum meg hülyének tart miatta, mert így mindig külön kell pl. tojásrántottát csinálnom neki meg magamnak mert szerinte hagyma nélkül rossz.. én ki nem állhatom, de azért neki szivesen csinálom :)
2010. jún. 17. 23:14
 4/9 anonim ***** válasza:
A hagymák élettanilag igen egészséges adalékanyagok magadnak csinálsz rosszat ha nem eszed.Én pld betegség miatt nem ehetek sok fokhagymát pedig mindennap enném örömmel. A vöröshagymával bepótolom egy pörköltbe min. negyedkiló megy ha nem fél.
2010. jún. 17. 23:29
 5/9 anonim ***** válasza:
hát pedig a magyar konyha alapja a hagyma meg a paprika. én személy szerint nagyon szeretem.de szerintem ha nem magyaros ételek csinálsz azokba nem kell hagyma általában.
2010. jún. 17. 23:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Én imádom a hagymát.
2010. jún. 17. 23:52
 7/9 anonim ***** válasza:

én amióta megtudtam h a hagyma kétéltű, nem is eszem:S:S

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__hullok__939861-a-hagy..

2010. jún. 18. 00:42
 8/9 anonim válasza:
kiskorom óta gyűlölöm minden fajtáját ki nem állhatom néha muszáj megennem akorr majnem hányok utána.
2010. jún. 18. 13:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Hiába egészséges,ha egyszer rá sem birok nézni...Szeretném szeretni,de nem megy.Édesanyám harapja,mint az almát!!!!!Egyszerűen nem bírom az ízét,...örülök,hogy nem vagyok egyedül.
2010. jún. 19. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!