Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szeretném meg kérdezni hogy a...

Szeretném meg kérdezni hogy a padlizsán krémet hogy kell elkésziteni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 21:02
 1/10 anonim ***** válasza:
31%

En a padlizsan krem menedzsere vagyok, ha leirja a kerdeset tolmacsolom neki es megmondom a valaszat. Egyeb esetben keresse a business hours-ban, 9am-5pm hetfotol pentekig.


Padlizsan & co

2010. jún. 17. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:

Kösz. bocsi,de kihagytam pár szót.ezért leirom mégegyszer.(nem kell hülyének nézni)

Hogy kell a padlizsán krémet elkészíteni?

2010. jún. 17. 21:14
 3/10 anonim ***** válasza:
2010. jún. 17. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim válasza:
Igen,de vigyázni!!!
2010. jún. 17. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszike:)
2010. jún. 17. 21:24
 6/10 anonim ***** válasza:

En igy csinalom:


4-5 padlizsant sutoben megsutok. Ha kesz lehamozom, kihutom. 1 tojas sargajabol majonezt kavarok. A kihult padlizsant mixerrel pepesre kavarom, sozom, borsozom es belereszelek egy fej hagymat majd hozzakeverem a majonezt. Kicsit hagyom, hogy osszeerjenek az izek a hutoben.

Figyelj, hogy a majonez ne legyen tul sok benne.

Nyaron a kerti sutolapon tobb adag padlizsant szoktam sutni, porciokban lefagyasztom, igy barmikor megkivanjuk, fel ora alatt kesz van.

Jo etvagyat!

2010. jún. 17. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne használj fém eszközt,mert megkeseredik tőle és megbarnul.
2010. jún. 17. 22:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
Én egyszerűen készítem (majonéz nélkül), de a családom imádja, mondjuk mi szeretjük érezni inkább a padlizsán ízét, és nem a majonézét! Tehát egyben berakom sülni a padlizsánokat, viszonylag alacsony hőfokon, és kb. 4-5 órán keresztül sütöm. Amikor kész, meghámozom, bele egy tálba. Ennyi sütés után általában már eléggé pépes, tehát nem kell turmixolni. Teszek hozzá sót, borsot, fokhagymát, egy kisebb fej vöröshagymát reszelve, és egy fél citrom levét, és annyi olajat, amennnyit felvesz. Ez mennyiségtől függ, de kb. 1-2 dl. Na mi ezt imádjuk. A legjobban másnapra érnek össze az ízek!
2010. jún. 18. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim válasza:
én is majonézesen csinálom, de adok 1 tippet, hogy hogy tudod hamarabb átsütni! én mielőtt berakom a sütőbe, megszurkálom villával a padlizsánokat, és így fél óra alat átsül!
2010. jún. 18. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim válasza:
Ínyenceknek: Rakhatsz bele sült paprikát bele amit ugyanolyan módon grillezel mint a padlizsánt. Vagy csípőset vagy sem. Így még finomabb... Próbáld meg! :)
2011. aug. 13. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!