Mikor lesz jo a joghurttorta?
Mindent a recept szerint csinaltam, habtejszinnel, de meg mindig inkabb kremes-habos az allaga, mint olyan kemeny tortajellegu, masfel orat volt a hutoben. Keves lett bele a zselatin? Pudinggal lehet javitani vagy probaljak meg meg zselatint keverni hozza? Ezt az expressz fixet kevertem hozza.
20/L
van olyan fajta joghurt torta aminek olyan ållagunak kell lennie amilyen neked lett. es van az a fajta ami megszilardul.
lâtni kėne ahhoz a recit hogy tudjuk hogy mindent jol csinâltãl e.
a receptbe irtâk hogy ezt a fajta zselatint hasznâld?
mert ez nem arra valo hogy teljesen megszilárditsa a krémet.
Nem lehet,hogy kevés zselatin fixet tettél a krémhez?
1 tasak zselatin fix, csak 250 ml folyadékhoz elegendő, és sokkal lassabban köt, mint a hagyományos.
3 lap zselatinnak, vagy fél zacskó őrölt zselatinnak felel meg.
Inkább zselatint keverj még bele, szerintem a puding tovább hígítaná.
Szerintem a hidegen oldódó zselatinok között az Aldi saját márkás őrölt zselatinja a legjobban használható, alkalom adtán próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!