Mennyit számít a bab fajtája?
Több receptet találtam a neten, ahol különbözö fajta babokból készítenek növényi alapú fasirtokat, a kérdéem, hogy mennyire lényeges a bab fajtája vagy lehet ezeket egymással helyettesíteni?
Szeretnék többet is kipróbálni, de ha nem tetszik, akkor utána ott van egy csomó babfajta, amivel nem tudok mit kezdeni.
NAgyon megköszönném, ha valaki felvilágosítana erröl!
A legtöbb babnak ugyan olyan az íze. Méretük, színük, főzési idejük az eltérő, de az egy fasirtnál pont nem számít. (a babot nyílván jól megfőzöd előtte, majd pürésíted/villával kicsit összetöröd, és úgy formálsz belőle fasírtot az egyéb összetevőkkel)
Szóval a kérdés, hogy milyen babokat találtál a receptekben? A vörös, vese, fekete, ló és egyéb babok kb ugyan olyanok, nyugodtan vegyél egy kis csomagot, max salátákba, levesekbe, főzelékekbe elhasználod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!