Túl sok oregánó került a milánói szószba, mikor csináltam. Milyen fűszer egyensúlyozza ki nagyjából hogy ne érződjön annyira?
Figyelt kérdés
2018. jún. 19. 15:09
2/10 anonim válasza:
Semmi, több paradicsom esetleg. Bár én soha nem teszek bele oregánót, csak bazsalikomot.
3/10 anonim válasza:
1. A milánói szószba nem való oregano!
2. Ha túl sok, akor csak az segít, ha még egy(két) adag szószt csinálsz füszerek nélkül és össszekevered.
4/10 A kérdező kommentje:
Anyám mondta mindig az oregánót, ő tanította így.
2018. jún. 19. 15:58
5/10 anonim válasza:
Milánón belül sem egyforma a szósz! Vigentinoban és Vaiano Valleben tesznek oreganót bele, néha nem is keveset!
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Blöff volt. Kár, hogy pont Te jártál erre! :-DD
9/10 anonim válasza:
Amikor összekeveredik a tésztával, már nem lesz annyira intenzív. Ne izgasd magad, biztos finom lesz!:)
10/10 anonim válasza:
5-ös, ez haláli volt :D
6-os, jó leleplezés.
Kérdező: nyugi, biztosan finom lesz tésztával elkeverve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!