Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS! Mit lehet ezekből csinálni?

SOS! Mit lehet ezekből csinálni?

Figyelt kérdés
Anyut megakarom lepni valamilyen kajával de nem tudom milyen kajával. Van itthogy hús lefagyasztva, fürjtojás, sajt, vaj, a kertben borsmenta(ha abból lehet valamit csinálni),meg valamilyen öntetek, tészta, asszem paradicsom meg ilyenek. Ha valaki tud egyszerű kis kajákat írjon ha lehet receptet. De ha lehet ne legyen valami bonyorult mert még csak 14 vagyok :)
2010. jún. 16. 20:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen husi,mi olyat szoktunk hogy lereszeljük a sajtot ,kiolajozzuk a tepsit,teleszórjuk alul sajttal a húst felvert tojásba forgatjuk és rá a sajtra,majd a tetejét is jól megszórjuk.Ezt be a sütőbe és sütni míg szép piros lesz a teteje ,krumplival vagy akármilyen körettel isteni :)
2010. jún. 16. 20:12
 2/10 A kérdező kommentje:

köszi, ezt kipróbálom

azt nem tudom milyen húsok vannak :D

még várok ilyeneket.

2010. jún. 16. 20:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha még ma estére akarod,akkor a hússal nem sokat tudsz kezdeni. Először kikellene olvasztanod forró vízben.ha elhül a víz,akkor újra forrót rá. Ez fél-egyóra hosszáig is tarthat. Csak utána kezdheted a húst sütni.

Inkább a tésztát főzd ki,és arra önts valamilyen szószt,esetleg paradicsomot,tetejére sajtot és a sütőben süsd át. A borsmenta pedig nem jó az ételbe,csak különleges szózsokba.

2010. jún. 16. 20:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

tésztát kifőzöd

a paradicsomot felkockázod, hagymát felaprítod, kis olvasztott vajon átfuttatod, sózod, borsozod, fokhagymázod....beleborítod a kifőtt tésztát összeforgatod és sajttal megszórva tálalod

2010. jún. 16. 21:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
és kész a bazsalikomos spagetti!
2010. jún. 16. 21:30
 6/10 A kérdező kommentje:

nem, ma akarom délre és köszi :)

még várok ilyeneket:)

2010. jún. 17. 10:01
 7/10 lacikaaaaa válasza:
100%

Picit elkéstem de arra az esetre ha máskor van ilyen írok párat: Lecsós szelet(bármilyen husi jó amit szeletekre tudsz vágni),krumplis tészta,rakott tészta,spagetti,rántott hús valamilyen körettel.

(Neten sok receptet találsz,remélem még hasznát tudod venni)

SOK SIKERT!

2010. jún. 18. 15:08
 8/10 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

még lehet írni :)

2010. jún. 19. 13:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Sonkás-sajtos rakott tészta:

1 csomag 1/2kg tészta

20 dkg sonka

4 db tojás

20 dkg trappista sajt

2 doboz tejföl

kevés olaj

2010. júl. 15. 11:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok az elkészítése lemaradt:

A tésztát kifőzöm,és egy kiolajozott tepsibe öntöm.

A sonkát kis kockákra vágom,és kevés olajban megpiritom.

A sajtot durvára reszelem.

A tojásokat elhabarom.

A sonkát,a reszelt sajt 3/4-ét,a tejfölt,és a tojásokat összekeverem.

Ezt a keveréket ráöntöm a tepsiben lévő kifőtt tésztára,kicsit átkeverem,megszórom a maradék sajttal,és forró sütőben addig sütöm,amig a sajt pirulni kezd a tetején.

Nagyon kiadós,és persze finom.

Elkészítési idő: 30 perc

Legklözelebb ezt is megcsinálhatod

Jó étvágyat!

2010. júl. 15. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!