SOS! Mit lehet ezekből csinálni?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
köszi, ezt kipróbálom
azt nem tudom milyen húsok vannak :D
még várok ilyeneket.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Ha még ma estére akarod,akkor a hússal nem sokat tudsz kezdeni. Először kikellene olvasztanod forró vízben.ha elhül a víz,akkor újra forrót rá. Ez fél-egyóra hosszáig is tarthat. Csak utána kezdheted a húst sütni.
Inkább a tésztát főzd ki,és arra önts valamilyen szószt,esetleg paradicsomot,tetejére sajtot és a sütőben süsd át. A borsmenta pedig nem jó az ételbe,csak különleges szózsokba.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
tésztát kifőzöd
a paradicsomot felkockázod, hagymát felaprítod, kis olvasztott vajon átfuttatod, sózod, borsozod, fokhagymázod....beleborítod a kifőtt tésztát összeforgatod és sajttal megszórva tálalod
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
nem, ma akarom délre és köszi :)
még várok ilyeneket:)
Picit elkéstem de arra az esetre ha máskor van ilyen írok párat: Lecsós szelet(bármilyen husi jó amit szeletekre tudsz vágni),krumplis tészta,rakott tészta,spagetti,rántott hús valamilyen körettel.
(Neten sok receptet találsz,remélem még hasznát tudod venni)
SOK SIKERT!
köszönöm :)
még lehet írni :)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Sonkás-sajtos rakott tészta:
1 csomag 1/2kg tészta
20 dkg sonka
4 db tojás
20 dkg trappista sajt
2 doboz tejföl
kevés olaj
só
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Utolsó vagyok az elkészítése lemaradt:
A tésztát kifőzöm,és egy kiolajozott tepsibe öntöm.
A sonkát kis kockákra vágom,és kevés olajban megpiritom.
A sajtot durvára reszelem.
A tojásokat elhabarom.
A sonkát,a reszelt sajt 3/4-ét,a tejfölt,és a tojásokat összekeverem.
Ezt a keveréket ráöntöm a tepsiben lévő kifőtt tésztára,kicsit átkeverem,megszórom a maradék sajttal,és forró sütőben addig sütöm,amig a sajt pirulni kezd a tetején.
Nagyon kiadós,és persze finom.
Elkészítési idő: 30 perc
Legklözelebb ezt is megcsinálhatod
Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!