Ha ebben a receptben tk tonkolylisztre cserelem a szafis lisztet es izles szerint eritritre az edesitot, totuval turo helyett, akkor jo lesz? Milyen izu lesz?
3 tojás
150 g (laktózmentes) túró (tejérzékenyeknek totu – házi totu RECEPT ITT!)
20 g citromlé (bolti 100%-os vagy frissen facsart)
pár csepp vanília aroma (vanília aroma ITT!)
édesítő (kb. 20 g Szafi Reform négyszeres erejű édesítő) (Szafi Reform négyszeres erejű édesítő ITT!)
60 g Szafi Reform paleo kenyér és péksütemény lisztkeverék (Szafi Reform paleo kenyér és péksütemény lisztkeverék ITT!)
Ezt nem hiszem, hogy valaki meg tudja neked mondani, aki nem próbálta, de az eredetire nem fog hasonlítani kicsit sem.
Főleg a liszt és a totu miatt, ott a kétféle nagyon távol áll egymástól (a totut még eleszegetem magában, de túrónak elég rossz, bár ebben nem vagyok szakértő, próbálkozom még és amúgyis sokféle túró van. a sovány boltiak nekem pont olyan ízetlenek, mint a totu, de egy zsíros házi már egészen más).
Az eritrit teljesen jó lesz, sőt, sokkal jobb, már ha te sem bírod a stevia mellékízét.
A tönkölyliszt valószínűleg emel rajta, de ízlés dolga, én már elszoktam a totál lisztes sütiktől s nem ízlenek, keményítő pedig a paleós lisztben is van, ami segít.
Inkább a totu lesz a problémás, én legalábbis nyomnék bele sok vajat és tojássárgáját, mazsolát, aztán vagy sikerül, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!