Leveles tészta - hogy van ez?
Légyszi ne röhögjetek, még nagyon kezdő vagyok levelestészta terén.
Egy receptvideóban láttam, hogy levelestésztát használtak, nosza, gondoltam, kipróbálom. De a videóban csak kiszedte a csomagolásból, letekerte, és már vagdosta is megfelelő méretűre, amit én vettem, az viszont vastag téglatömb alakú volt. Azt láttam, hogy az enyém különálló lapokból áll. Szét kellett volna szedegetni a lapokat felengedés után, vagy jól csináltam úgy, hogy a téglatömböt úgy ahogy volt, kinyújtottam, és úgy vagdostam fel? Amúgy finom lett, de erről sehol nem találok leírást.
És ha már itt tartunk. Ami a videóban volt, amit csak széthajtogatott, olyat hol lehet kapni? Inkább kihagynám a tésztanyújtogatás fázisát, ha lehet készre nyújtottat venni. A fagyasztott áruk között csak ilyen téglatömb alakúak voltak. Nem fagyasztják, és mondjuk a kenyereknél, vagy egyéb sütési kellékeknél keressem, ahol tortalapok is vannak? Vagy ezt is fagyasztják amúgy, csak épp itt nem árultak ilyet?
Előre is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!