Szaraz zsemlet reszeltetek mar le es hasznaltatok mar panirozashoz?
Figyelt kérdés
2018. máj. 25. 14:30
1/7 anonim válasza:
Rendszeresen. Sokkal jobb ízű mint a csomagolt bolti.
3/7 SimkoL válasza:
Én kiflit szoktam - könnyebb reszelni és más az íze is.
4/7 anonim válasza:
Zsemlét, vagy kenyeret szoktam szárítani zsemlemorzsának, sokkal jobb mint a bolti panírmorzsa.
5/7 mustafa33 válasza:
Csakis kifli, vagy zsemlemorzsa az igazi.
6/7 anonim válasza:
Persze. Még nem szárazan felszeletelem, aztán a használaton kívüli sütőben megszárad, majd húsdarálón ledarálom. Átszitálom, a nagyokat visszadobálom a darálóba. Ingyen van.
7/7 anonim válasza:
Mindig házilag készített zsemlemorzsát használok, de száraz fehér kenyérből készítem , késes aprítóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!