Tudtok mondani hízlaló ételeket?
Nem, kizárólag a kalóriatöbblet hizlal, nem az ételek. Mindössze van étel, ami sokaknak könnyebben okoz kalóriatöbbletet, mint az átlagos étel.
Nekem a szénhidrátok ilyenek, ha valami, mivel nem laktatnak, ehetem őket kilószámra.
De édességből is tudok enni jóllakás után is...
Viszont te működhetsz teljesen máshogy is, sokakat jól laktatnak a szénhidrátok is, legalábbis némelyek.
Ki kell tapasztalnod, mivel tudsz sok kalóriát bevinni. Akár egyél igen sokszor egy nap, ha egyszerre sokat nem tudsz.
Aj, ha én megengedhetném magamnak, hogy hízhatok.
Reggeli ennék két nagy karaj kenyeret, egyet szalonnával, hagymával, egyet meg jó vastagon megrakva sárgabarack lekvárral.
Tízóraira lenyomnék egy csokit.
Ebédre ennék egy nagy tál krémlevest, másodiknak bolognai spagettit, sok sajttal, és utána ennék egy sütit.
Délután beugornék a Mekibe egy shake-et enni, vagy dupla karamellás fagyit. De fánkot is szívesen ennék.
Estére meg ennék sült krumplis tojásrántottát, kenyérrel, ketchuppal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!