Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Romantikus vacsi: gyümölcsleve...

Romantikus vacsi: gyümölcsleves + paprikáscsirkés tészta?

Figyelt kérdés
Vagy valami jó kis recept? Klasszikus romantikus esténk lesz,gyertyafény,rózsa.. Eddig csak sütiket sütöttem páromnak,most először fogok neki főzni. A sütijeimet imádja. Másfél évesek leszünk,és ez alkalomból.
2010. jún. 14. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
A gyumileves nagyon jó főleg ha málna ... De paprikáscsirke nagyon nehéz étel és hát elálmosodtok tőle meg hát ha egy kis etye petyáre is sorkerül elég kellemetlen érzés fog rátok törni nameg a tészta igen ,, gázképzö,, xD... am a leves jó...(HIDEGEN) Főételnek mondjuk Sűlt tengerihal (foghagymásan citromsan kevés borsal) párolt sajtal leszort brokkolival... DESZERTENEK ( az a csúcs )Moss meg csumáz ki egy csomó epret és amikor befejeztétek a kajálást az ágyon fekve egy romantikus film közbe kényesztessétek magatok ugy h a langyosra hevített csokiba mártsátok a epret és egy más szájába tömitek xD UTÁNA JÖHET AMINEK JÖNNIE KELLLLLLL XDXDXDXD
2010. jún. 14. 19:41
 2/5 cheesysnail válasza:

A gyümölcsleves jó de a másodiktól böfögni fog és büdös lesz a lehelete. Ha az időbe még belefér akkor inkább egy kijevi pulykamellet csinálj neki.

[link]

Ha engem ezzel várnál akkor olyan romantikus lenne az este, hogy azonnal megkérném a kezed.

2010. jún. 14. 19:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a gyümilevest nem csinálnék, de csak azért mert a barátom nagyon nem szeretni. De ha a tied szereti akk nyugodtan:) Csak az enyém pl már a gyümiket sem szereti:S
2010. jún. 14. 19:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Lehet inkább maradok valami könnyű ételnél. Pl. ez az epres dolog nagyon jó.
2010. jún. 14. 20:31
 5/5 anonim ***** válasza:
ugye ugye :D:D:D
2010. jún. 14. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!