Mi a kedvencetek?
Sziaszotk!
Melyik a kedvenc levesetek?
Volt olyan,hogy régen nagyon nem szerettél valami ételt,majd megkedvelted?
Mi volt az ?
Az én kedvenc levesemnek azt hiszem, nincs neve. Úgy született, hogy egyszer szokás szerint összefőztem az összes maradék alapanyagot, és valami isteni jó lett. Lencsére, krumplira és répára épül (de nagyon sok dologból kell bele nagyon kevés).
Gyerekként kb semmit nem szerettem, úgy kb minden ebbe a kategóriába esik.
A kedvenc levesek a Tyúkhúsleves csigatésztával,
de nem vagyok válogatós, a Savanyú tüdőlevesen és a Szalontüdőn kívül mindent megeszek.
Ezeket gyerekkoromban sem tudtam megenni.
Amit felnőttként szerettem meg, az a Kelkáposzta főzelék, és a Saláta leves (ahogy én készítem 😁).
A húsokat minden formában szeretem, de szerintem a legfinomabb a frissen kisütött Rántott hús.
A hagymakrémleveshez szoktak reszelni füstöltsajtot,meg szoktak ilyen levesgyöngyöt is beletenni.
Úgy próbáltad már?
És van olyan étel,amit csak úgy esztek meg,amit más készít? Mi az?
Imádom a leveseket... top 5 nálam a miso leves, fohkagymakrémleves, francia hagymaleves, bazsalikomos paradicsomkrémleves, sütőtökkrémleves. Ha egyet kell választani, akkor egyértelműen a miso leves.
Körülbelül 100 olyan étel van, amit régen nem szerettem, ma meg imádom, mivel új elkészítési, fűszerezési módokat ismertem meg miután előbb vegetáriánus, majd vegán lettem.
Régen utáltam a karalábét, kelbimbót, kelkáposztát, sőt, bármilyen káposztát, a lencsét, a zöldbabot, a sárgaborsót, a gombát (te jó ég ma abból heti 1kg az adag...), a zeller gumóját és szárát is... a spenótot (a sóskát azt szerettem)...a brokkolit, a karfiolt, az édesköményt, mára mindegyiket imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!