Melyik sütés nélküli süti a kedvencetek? Tudnátok linkelni receptet esetleg?
Tiramisu.
Gesztenyepüré lefújva tejszínhabbal.
Gesztenyepürét kikevered vajjal vagy tejszínnel, és betöltöd bolti piskótalapba.
Nálunk a Sport szelet és a Shrek szelet a kedvenc, ma csináltam Túró Rudi szeletet is de az annyira nem jött be. A recept mindegyiknél ír egy csomó cukrot, én azt teljesen kihagyom mert a kekszpor már alapból édes.
Anyósom kekszes krémest szokott csinálni, de nem tudom hogy úgy-e mint ahogy neten megtalálható.
Csokis gesztenyegolyók. a gesztenyemasszát összenyomkodod,kis golyókat formázol, a közepébe teszel egy szem meggyet. beleszórsz egy fogvájót és tálcán beeteszed egy kis időre a fagyóba.
közben csikit olvasztasz, ét,-vagy tej mindegy. a hideg golyókat a forró csokiba mártod, ami azonnal rádermed.
finom egyszerű édesség.
Még, amit szeretek a zebrakeksz, az ostyás csokirolád (őzgerinces) a kókuszos csokirúd, szintén őzgerinces.
Aztán van egy habob-babás :) a citromos álom a netről, de nagyon nagyon krémes, isteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!