Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik sütés nélküli süti a...

Melyik sütés nélküli süti a kedvencetek? Tudnátok linkelni receptet esetleg?

Figyelt kérdés
És gesztenyepüréből milyen sütés nélküli sütit tudnék csinálni ?
2014. márc. 9. 14:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Tiramisu.

Gesztenyepüré lefújva tejszínhabbal.

2014. márc. 9. 14:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi ! Gesztenyepürénél is sütire gondoltam :D
2014. márc. 9. 14:12
 3/11 anonim válasza:
en sutes nelkulikent az emeletes elvezetet javaslom. esetleg a pudingot helyettesitheted a gesztenyevel, de nem tudom az mennyire passzol ossze... vagy a pudingba keverheted bele a gesztenyet.
2014. márc. 9. 14:33
 4/11 anonim ***** válasza:

Gesztenyepürét kikevered vajjal vagy tejszínnel, és betöltöd bolti piskótalapba.

Nálunk a Sport szelet és a Shrek szelet a kedvenc, ma csináltam Túró Rudi szeletet is de az annyira nem jött be. A recept mindegyiknél ír egy csomó cukrot, én azt teljesen kihagyom mert a kekszpor már alapból édes.

[link]

[link]

[link]

Anyósom kekszes krémest szokott csinálni, de nem tudom hogy úgy-e mint ahogy neten megtalálható.

2014. márc. 9. 14:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Gesztenye pürét lereszeled kikevered rummal. golyókat ,vagy szíveket formázol ,és ét csokiba mártod
2014. márc. 9. 15:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Csokis gesztenyegolyók. a gesztenyemasszát összenyomkodod,kis golyókat formázol, a közepébe teszel egy szem meggyet. beleszórsz egy fogvájót és tálcán beeteszed egy kis időre a fagyóba.

közben csikit olvasztasz, ét,-vagy tej mindegy. a hideg golyókat a forró csokiba mártod, ami azonnal rádermed.

finom egyszerű édesség.

2014. márc. 9. 16:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Boszorkánymáglya-keresd meg a google-ban, ott a receptje. Isteni!
2014. márc. 9. 16:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem a kókuszgolyó a kedvencem, több gesztenyést nem tudok, annyit írtak már a többiek. :)
2014. márc. 9. 16:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Még, amit szeretek a zebrakeksz, az ostyás csokirolád (őzgerinces) a kókuszos csokirúd, szintén őzgerinces.

Aztán van egy habob-babás :) a citromos álom a netről, de nagyon nagyon krémes, isteni.

2014. márc. 9. 17:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Keksztercs
2014. márc. 10. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!