Mi annak a sütinek a receptje aminek a tésztáját a tepsi hátoldalán kell megsütni, és másnapra puhul meg?
Figyelt kérdés
Egy összejövetelen ettem olyat,és valami krémmel volt megtöltve. Nagyon vékony volt a tésztája és nagyon finom volt. 4 lapból állt,és csoki volt a tetején.Tudja valaki ennek a receptjét?2010. jún. 13. 16:10
2/6 A kérdező kommentje:
Lekvár biztos nem volt benne,mert én nem szeretem,és az meg nagyon finom volt. Ha más nem lesz ki hagyom a lekvár részét,és oda is krémet teszek.Köszönöm
2010. jún. 13. 16:19
4/6 anonim válasza:
Síma linzertéstából is szokták késziteni. A lapok közé pedig valamielyen puddingos krémet estznek. Én a puddinga szoktam diót,mandulát stb. tenni. Van amikor levár is van rajta. Attól függ,hogy mi van itthon,vagy éppen milyen ötletem van. Van amikor nem teszek csokit a tetejére,csak porcukrot,vagy fondant. Lényeg,hogy a megtöltés után legalább egy napot álljon a tészta,hogy megpuhuljon .
5/6 anonim válasza:
Hatlapos szokott ez lenni, legalábbis nálunk, hogy tepsi hátoldala, és másnap fogyasztható...
6/6 anonim válasza:
Millió olyan sütemény van, amit lapokból kell összerakni. A lapok kakaósak, vagy vaníliásak? A krém milyen színű? Hány lapból állt ? A tetején csokin kívül volt még valami?
Ezek ismeretében könnyebben tudnék segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!