Egy kb 30 fos partihoz miket csinaljunk?
Nemsokara lesz nalunk egy "hazavato" buli, amire mindenki hoz valamit (ez egy uveg pia es aki akar meg hoz valami hazi keszitesu akarmit sutit vagy kajat).
Mi vennenk az uditoket, meg lenne egy kis grillezes.
Na most a grillezeshez keresnek otleteket, ill en az alabbiakra gondoltam, nemtudom, hogy ezek jok-e, mert eleg sok a vegetarianus a barati korben, es amugy se a kaja lesz a fo esemeny: gomba, paradicsom, hagyma, ananasz, halacskak, csipos-csilis csirkeszarnyak, virsli. Ezek jok? Van meg valami jo otletetek ?
Elore is koszi :)
Nincs ekezetem, annak aki nem vette volna eszre -.-'
Jajj, nagyon nagyon koszonom az otleteket!!!!!!!! :D
Hat ja van egy-ket problema, pl hogy nincsen bogracsunk, mert nem Mo.n lakunk, a masik, hogy a tarsasag nagyobbik resze az amelyik nem eszik hust :)
Ez a grillezes azert jott, mert van egy ilyen kisebb tarsasag es ugy csinaltuk eddig, hogy kb delutan 2kor valki elkezdi es valahogy mindig mas kerul a grill kore (mondjuk sorrel a kezben :) ) es amig csacsognak, addig grilleznek is szoval ez igy megy kb este 9ig, addigra meg mar megteszi a hatasat a hazai palesz szoval utana mar nincs nagyon kajalas :) :) :) a sajtok, a salik, meg a torilla nagyon tetszik, de egy otletet sem vetek el :)
ha van meg otletetek irjatok, meg ha van valami oldal akar be is linkelhetitek!
Mo.n is jo meleg van most a kartipartikhoz!!! :D
Koszi mindenkinek!!!!
14:53-as de edi vagy ^.^ gyere nyugodtan, erezd magad meghivva!
Most igy a sok otlet lattan szerintem gyertek mind, es akkor nekem nem kell foznom :)
Ja, egyik baratunknak van egy barja, es o csinalja a koktelokat :) ;)
Amugy ezek a bulik nalunk ilyen kora delutan nekiindulunk aztan lesz valahogy a vege kinezetuek. Valaki mindig sutoget, zenel, itatgatja a tobbieket, politizal elcsabitja a csajokat :D :D :D
Szoval nem az a lenyeg, hogy uccu neki minel hamarabb kesz legyen a kaja aztan ulunk es dumalunk. Azt telen szoktuk, mert akkor hideg van kint :)
Annyira koszi az otleteket, eddig mindig a haveromeknal csinaltuk, de o mindig ilyen palcas cuccot sut, szoval most igy akartunk kicsit ujitani :)
akkor grill marad, de ha legközelebb hazajöttök vegyetek bográcsot ;)
gombát is grillezhettek nyugodtan, valami kolbászfélét, vega kolbászt is árulnak szerintem, azzal is lehet próbálkozni, halat
csinálj salátákat hozzá, majonézes krumpli vagy ecetes, hagymás krumplisali szerintem mindenkinek bejön
ami nálunk volt utáljára kb 20 före:
csipős csirkemell
mustáros pulyka
gomba sütve, hagyma sütve
elöfözött füszeres ujburgonya, grillezve
zöldsali (paprika, paradicsom, uborka, lilahagyma, poréhagyma: ezersziget vagy kapros öntettel)
majonézes kukoricasali
majonézes krumplisali
a maradék husból saslik: hus+hagyma+egykis szalonna
mondjuk sütöttük vagy 5 órán keresztül ...
jól laktunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!