S. O. S! Nem sikerült felvernem a habtejszínt, mit csináljak? Kemény habbá kellene, de ez közel sem az! Mit csinálhatok vele?
Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 15:59
1/10 A kérdező kommentje:
Sürgős lenne,mert már kellene tennem a tésztába:-(((((
2010. jún. 12. 16:01
2/10 anonim válasza:
Tegyél bele habfixálót. (mint a sütőpor, olyan zacskóban árulják, ugyanott is találod a boltban) más. otthoni praktikát én sajna nem tudok, bocsi
4/10 anonim válasza:
ha nem elég hideg, akkor nem szokott felverődni. Nem főzőtejszínt vettél véletlenül? Mert az sem jó
5/10 A kérdező kommentje:
Nem -nem főzőtejszín,penny-ből habtejszín..most hozatok fixálót,nem tudom ér-e még valamit,de nagyon dühös vagyok:-(((pedig ott is ,mármint a boltban,és itthon is hűtőben volt..
2010. jún. 12. 16:19
8/10 A kérdező kommentje:
nem jól írtam,nem a tésztába kell,hisz nincs is tésztája,mert joghurttorta....:-)félig sikerült felverni,beletettem ,de nem hiszem,hogy megdermedne..talán tegyek bele még zselatint?nem tudom,totál tanácstalan vagyok,pedig általában minden sikerül,de ez megcsúszott ezen a nyamvadt habon:-
2010. jún. 12. 17:13
10/10 anonim válasza:
cukrozd be, attól megkeménykedik! Nekem ezt még a mamám mondta annó, nekem bevált!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!