Grill begyújtás, én csinálom rosszul?
Figyelt kérdés
Brikettel próbáltam már párszor grillezni, de az a probléma, hogy sehogy nem akar begyulladni. Legutóbb sütés előtt 2-3 órával beáztattam gyújtófolyadékba, szépen égett 10 percig, aztán elalutt, de nem izzott egyáltalán utánna. Vagy próbálkozzak inkább rendes faszénnel?2010. jún. 11. 17:49
1/1 anonim válasza:
Mi faszénnel szoktunk grillezni. Sokkal finomabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!