Flamingó szelet? Sütötte már valaki?
Ez a recept: [link]
Sütötte már innen valaki ezt a szemét szart? Hogy lehet a tésztáját normálisan kinyújtani? Gumiszerű, undorító állagú, és folyamatosan összeugrik.
# 9 Nem neked írtam, hanem a 6-os, és 7-es válaszolónak. Rajtad azért látszott a segítő szándék. :)
Megcsináltam végül, megsült normálisan, meg minden, de egy rémálom volt ezzel a tésztával dolgozni. Kíváncsi vagyok mitől volt olyan gumiszerű az egész. Talán a szalalkáli, és az aroma együttesen okozhatta? Vagy nem is tudom. Nyújtani is már mindenhogy próbáltam, lisztezett deszkán, szilikonos sütőpapíron, folpack alatt, lisztezett nyújtófával, egyik sem volt jobb. Az utolsó lapot hűtőbe tettem, arra az időre, amíg a másodikkal szenvedtem (kb. 15 perc), mintha egy leheletnyivel könnyebb lett volna úgy nyújtani, de azért megszenvedtem vele. Viszont csúnyák lettek a lapok (mint egy domborzati térkép), ez valószínűleg látszani is fog mikor felszeletelem. Majd lefotózom, és felteszem ide a kép linkjét. Egyébként így a krémmel összeállítva illatra jónak tűnik, de majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!