Diós kosárka készítésétől miben tér el a gyümölcs kosárka készítése?
Tudjátok az a szép süti, amikor linzertésztával kibélelik a pici kosárka formákat, és habos-diós krémet tesznek bele, esetleg 1-1 rumos meggyet még a diós krém alá, és így egyben megsütik.
Ehhez képest a gyümölcs kosárkák hogy készülnek? Régen, nagyon régen láttam rokonnál, de már nem emlékszem pontosan hogy is volt az...
Tészta ugyanaz volt, az biztos, majd egy kis puding krém gyanánt, és a tetejébe vegyes vágott gyümölcs.
Csak azt nem tudom, hogy ezt így komplettem sütötték,, és közben löttyedt a gyümölcs..?!
Vagy kisütötték a kosárkákban a tésztát, és utólag töltötték meg?
De viszont ha így utólag töltötték, akkor nem ázott át a tészta a pudingtól és a gyümitől?
Esetleg a pudinggal együtt sült a tészta és csak a gyümi ment rá külön a végén?
Tényleg, és zselé kell a tetejére vagy sem?
Aki szokott ilyet csinálni, írjon kérem! Köszönet!
Jó, jó, hát így fogom, igazából a legtöbb recept amit néztem így írja. Csak valahonnan rémlik ez az egyben sütés is.
És nem szokott neked a tészta megnedvesedni a pudingtól meg a zselétől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!