Szerintetek van esélyem februárban valahol cseresznyét venni?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a segítséget :)2018. jan. 23. 19:54
1/9 anonim 

válasza:

Persze, kb minden nagyobb élelmiszer üzletben van befőtt vagy fagyasztott
2/9 A kérdező kommentje:
Friss cseresznyere gondoltam, bocsi, ez lemaradt :)
2018. jan. 23. 20:15
3/9 anonim 

válasza:

A Lidl-ben decemberben-januárban azt hiszem volt cseresznye, vagy meggy, meg eper is. Marha drágán.
4/9 anonim 

válasza:

Bocs, de erről eszembe jutott egy vicc.
Édesapám, kimegyek cseresznyét szedni.
De fiam december van...
Tudom, sál, sapka.
5/9 A kérdező kommentje:
Ezt ismertem :Dd
Tobbieknek koszi a segitseget
2018. jan. 23. 20:34
6/9 anonim 

válasza:

Ki kívánja ennyire a féléretten leszedett, ízetlen és a fél világon átutaztatott, közben kínjában megpirosodott 6000 forintos cseresznyét?
Mondjuk, ha terhes, vedd meg neki, mert úgysem hagy békén.
A többiek meg várják meg a szezont. Akkor finom, érett, jóízű, egészséges cseresznyéket is lehet kapni.
7/9 anonim 

válasza:

Tudod 2016ban pont szezonjában 3 hétig szinte mindennap egy vihar volt ezért lerohadt . Tavaly 2,5 hétig rekord meleg volt ezért pár nap alatt elszáradt . A környéken major van ahol mindig lehetett kapni 400Ftért , de idén elvitte egy szállítócég ...
8/9 anonim 

válasza:

Torgyán Józsi bácsi miniszter korába megoldotta volna! (igaz Ő meggyet hozott ebben az időszakban DÉL-AMERIKÁBÓL)
9/9 anonim 

válasza:

Budapest XVI kerület Szlovák úti éjjel nappal nyitva tartó zöldséges vagy Buda II v III. kerület Retek utca Kulináris
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!