Mit főztök Húsvétra?
Kíváncsi vagyok ki, mit készít ilyenkor, hátha ötletet tudok meríteni belőle. :)
Nem szokványos/hagyományos menüsorok is jöhetnek.
libapörkölt lesz medvehagymás burgonya gombóccal. Ezen kívül készítek még húsvéti hidegtálat színes kaszinó tojást , torma tekercset ,hideg libamáj , sajttekercs , szűzérme kolbásszal töltve.
Sütni pedig. Chilis csokis képviselő fánkot, hagyományost , Lajcsit , sajtos tallért és diós kosárkát , pogit fogok. Vendégeink lesznek.
P-Sz-V semmit, mert nem leszünk itthon
H-n valami sültet, meg "Osterhäsli"t :D
húsleves
sültkacsa, kacsamáj
csokitorta
Csak főtt sonkát, kalácsot és a lányaim kérésére Kinder szeletet.
Szombat este vacsorázunk együtt a férjemmel és a 3 kislányunkkal, vasárnap a szüleinknél/nagyszüleinknél leszünk ebédre és vacsorára.
A locsolókat süteménnyel és szendvicsekkel várjuk majd. Csinálok még a Kinder szelet mellé Fanta szeletet és tiramisut is.
Húsvét hétfőn meg unokatestvéremékhez megyünk vacsorára majd.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
A pálinkásat külön. :D
Én mindenkinek zöld kezecskét nyomtam most, nem tudom ki az a gyökér, aki mindenkit mínuszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!