Honnan tudjam, hogy jó-e még a túró?
Figyelt kérdés
Házi úgyhogy nincs rajta dátum. Szombaton csinálta mamám, eddig hűtőben volt. Az a baj, hogy én nem kóstolgattam még sosem, csak becukrozva ettem eddig és halvány fogalmam sincs milyennek kellene lennie simán, hogy jó-e vagy sem, esetleg határeset stb. Milyennek kell lennie?2010. jún. 10. 17:47
1/7 anonim válasza:
Érezni a szagán hogy már nem jo.
Meg ha megkóstolod és szénsavas mint a viz akkor se jo már :D Meg ha penészes.
2/7 anonim válasza:
szagold,megérzed ha nem jó nyugi...jellegzetes elviselhetetlen öklendezős szaga van a túrónak ha ronlott
3/7 anonim válasza:
Már a szagáról /savanykás/ és az állagáról is meg lehet állapítani.
4/7 anonim válasza:
Amugy meg a házi turo marha gyorsan romlik, szombat óta már tuti megromlott.
Mi 1-2 napon belül mindig megesszük, mert utána már nemjo :S
5/7 A kérdező kommentje:
Fenébe. Jól beleszagoltam, de nem öklendezős. Van alatta külön lé, bár úgy emlékszem a boltinál is van lötty meg túró. Megkóstoltam egy picikét. Kicsikét savanyú, de nem rossz savanyú. Fene vigye, nem tudom mit csináljak vele. Ha kidobom sajnálom, ha meg véletlen nem jó elöl a fosás. :D
2010. jún. 10. 17:58
6/7 anonim válasza:
A hútőben NEM romlik meg néhány nap alatt.Még biztosan jó. Ha már nem jó,akkor nem csak a szaga rossz,hanem a tetején láthatsz kissé sárgás,nyúlós részt.
7/7 anonim válasza:
A túrónak ehetetlen az íze ha romlott!! Nyugi ha jó az íze akkor edd nyugodtan:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!