Milyen furcsa étkezési szokásaitok vannak? Vagy milyen furcsa ételkombinációt szerettek?
Nekem van egy pár furcsa kombinációm :D
Pl: rántotta ketchuppal, spagetti tészta nyersen, ketchuppal, vagy tömlős sajttal, főtt krumpli só nélkül, túrós tészta szalonnával és cukorral, sajtos pogi majonézzel
Ez nem furcsa, de egyszer rákentem nutellát a kakaós csigára, és a lelkem majd felszállt az égbe, olyan finom volt :DDD
A tieid elég megszokottak, kérdező. Sokan eszik a túrós tésztát szalonnával és cukorral. Nálunk néha a káposztás tészta lesz borsos és cukros, mivel alapból teszek bele borsot s a párom cukorral szereti, így neki kombinálódik a dolog.
Igazán extrém dolgaim szerintem nincsenek, furább akad pár. Az édességeket leszámítva mindent tipikusan nyers zöldséggel eszem. Pl. a lecsót.
Az főleg nem fura, de jóformán mindent tudok magában enni (gyengébb ecet, vaj, savanyúság is OK így).
A kávémban tipikusan van nyers tojás (hogy mely része, az változó) és vaj, mint sok más embernél (de a tojásfehérjés kávét még nem láttam mástól, csak a többi elem tipikus egyes körökben).
Imádom a fonott kalácsot téliszalámival és piros arannyal, rám ezért szoktak furcsán nézni.
De a sült virsli spagetti tésztával és sajttal is nagyon jó, bár ez nem extra kategória
A húslevesnek először csak a levét kanalazom le, és utána a jó sűrűre hagyott tésztát.
A csupasz főtt tésztát is imádom, főzéskor a kifőtt tészta negyede így "tűnik el".
A rántottát én is szeretem ketchuppal enni.
én szinte mindent kiskanállal eszek. ha több fogás van, ugyanazzal.
szinte minden kajához teszek joghurtot is (viszont soha nem rántok be semmit), vagy legalább tömlőssajtot/tejszínt.
vannak időszakaim, pl. mindent korianderrel/köménymaggal/oregánóval/babérlevéllel.
a kedvenc csirkés ragum mustár+fahéj+tejföl. édes dolgokat azért nem keverek sóssal.
mindig azt eszem, amit kívánok (ha van), és nincsen reggeli-ebéd-vacsi, akkor eszem, amikor akarok. így lehet, hogy levest vagy másodikat eszem egy nap először, ebédidőben meg csak teát, vagy egy sültkrumplit ketchuppal, vagy semmit. nem koplalok egyébként.
a joghurt után másik állandó kellék a csemege uborka, akár rakott krumplihoz, töltött káposztához is.
szerintem nem furcsa, létező indiai recept, de nagyon bejön a fokhagymás-spenótos sültkrumpli is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!