Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen furcsa étkezési szokása...

Milyen furcsa étkezési szokásaitok vannak? Vagy milyen furcsa ételkombinációt szerettek?

Figyelt kérdés

Nekem van egy pár furcsa kombinációm :D

Pl: rántotta ketchuppal, spagetti tészta nyersen, ketchuppal, vagy tömlős sajttal, főtt krumpli só nélkül, túrós tészta szalonnával és cukorral, sajtos pogi majonézzel

Ez nem furcsa, de egyszer rákentem nutellát a kakaós csigára, és a lelkem majd felszállt az égbe, olyan finom volt :DDD

2018. márc. 18. 12:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A tieid elég megszokottak, kérdező. Sokan eszik a túrós tésztát szalonnával és cukorral. Nálunk néha a káposztás tészta lesz borsos és cukros, mivel alapból teszek bele borsot s a párom cukorral szereti, így neki kombinálódik a dolog.

Igazán extrém dolgaim szerintem nincsenek, furább akad pár. Az édességeket leszámítva mindent tipikusan nyers zöldséggel eszem. Pl. a lecsót.

Az főleg nem fura, de jóformán mindent tudok magában enni (gyengébb ecet, vaj, savanyúság is OK így).

A kávémban tipikusan van nyers tojás (hogy mely része, az változó) és vaj, mint sok más embernél (de a tojásfehérjés kávét még nem láttam mástól, csak a többi elem tipikus egyes körökben).

2018. márc. 18. 14:27
 12/22 anonim ***** válasza:
89%
Friss meleg sültkrumplit nagyon szeretem szintén friss puha kenyérrel. Gyerekkoromból maradt meg ez a szokásom, mivel sokszor nagyon kevés étel került az asztalra.
2018. márc. 18. 14:29
 13/22 anonim ***** válasza:
82%
"túrós tészta szalonnával és cukorral" ebben mi a furcsa, máshogy el sem tudom képzelni, én még tejfelt is teszek rá
2018. márc. 18. 15:42
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Imádom a fonott kalácsot téliszalámival és piros arannyal, rám ezért szoktak furcsán nézni.

De a sült virsli spagetti tésztával és sajttal is nagyon jó, bár ez nem extra kategória

2018. márc. 18. 22:44
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

A húslevesnek először csak a levét kanalazom le, és utána a jó sűrűre hagyott tésztát.

A csupasz főtt tésztát is imádom, főzéskor a kifőtt tészta negyede így "tűnik el".

A rántottát én is szeretem ketchuppal enni.

2018. márc. 19. 10:16
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
A túrós tésztát mi is szalonnával, cukorral, tejföllel esszük. Nyami, meg is kívántam. A másik a mekis sült krumpli mekis fagyival. :D
2018. márc. 19. 11:15
 17/22 -femme- ***** válasza:
100%
A borsólevesbe mindig rakok 1 kanál tejfölt.
2018. márc. 19. 16:53
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

én szinte mindent kiskanállal eszek. ha több fogás van, ugyanazzal.

szinte minden kajához teszek joghurtot is (viszont soha nem rántok be semmit), vagy legalább tömlőssajtot/tejszínt.

vannak időszakaim, pl. mindent korianderrel/köménymaggal/oregánóval/babérlevéllel.

a kedvenc csirkés ragum mustár+fahéj+tejföl. édes dolgokat azért nem keverek sóssal.

mindig azt eszem, amit kívánok (ha van), és nincsen reggeli-ebéd-vacsi, akkor eszem, amikor akarok. így lehet, hogy levest vagy másodikat eszem egy nap először, ebédidőben meg csak teát, vagy egy sültkrumplit ketchuppal, vagy semmit. nem koplalok egyébként.

a joghurt után másik állandó kellék a csemege uborka, akár rakott krumplihoz, töltött káposztához is.

szerintem nem furcsa, létező indiai recept, de nagyon bejön a fokhagymás-spenótos sültkrumpli is.

2018. márc. 19. 19:03
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én szinte mindenre rakok tejfölt vagy majonézt,és szinte mindenhez eszek savanyúságot.
2018. márc. 20. 12:16
 20/22 anonim válasza:
100%
Nem tudom, mennyire fura, de én ha bármilyen felvágotthoz paradicsomot eszem, azok mellé még tejet is iszom (mármint az a fura ebben hogy a paradicsom után tejet iszom). :D Valamint a múltkor a paradicsomos káposzta után ittam házi tejes kakaót. :D
2018. márc. 28. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!