Ti milyen furcsa ételkombinációt kedveltek?
Én szívesen eszem fánkot sajttal és tejföllel, vagy melegszendvicset lekvárral.
A családom rosszul van tőlem néha :D
Sültkrumpli vanília fagyival.
Sertés párizsi baracklekvárral.
Bundáskenyér kakaóporba forgatva.
:D
hideg vaníliafagylalt friss forró, sós pattogatott kukoricával. meglepően tök jó desszert!
egy ideje meg nem mogyorókrém-lekvár kombinációt kenek a kenyérre, hanem mogyorókrém-mézet. (ez nem a nutella, hanem ez a sós-semleges ízű natúr mogyorókrém.)
Nem egészen olyan értelemben, de néha furcsa kombónak tartom, amikor zöldséget eszem zöldséggel... Pl. lecsót nyers zöldséggel, zellerlepényt nyers zöldséggel, miután előételnek szójaszószos nyers zöldségeket ettem... Mindezt ketogén diétában :D
Szeretem a zöldségeket, no.
Igazán fura dolgokat sosem ettem, még a tejfölös kenyér almával volt a legérdekesebb. Illetve anyám salátalevese, fokhagymával, cukorral...
A szomszédban ettek cukros lecsót...
A párom pedig káposztás tésztát cukorral, ami gyakori, de nekem akkor is perverz :D Én sózva, borsozva ettem, a káposzta pedig eleve édes...
- bundás kenyér lekvárral, vagy cukorral
- túrós tészta szalonna és porcukor
- tojás rántotta cukorral/mézzel - másnapos kaja :D
- lángos lekvárral, vagy épp fánk sóval-tejföllel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!