Újburgonyát hogy süthetem meg, hogy ne essen szét? Valamilyen fűszeres külsejű sült burgonyára gondoltam.
Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 22:14
1/7 anonim válasza:
Újkrumplit nem szokás megsütni szerintem. Azt főzni kell.
2/7 anonim válasza:
5 percig előfőzöd, tepsiben vajjal vagy zsírral összekevered és fűszerezed
3/7 anonim válasza:
Én azt is meg szoktam sütni...
Sok türelem és csak jó lesz...
4/7 anonim válasza:
Forró bő olajban kisütöd, semmi előfőzés, én leszárítom még konyharuhán, minél kevesebb nedvesség, ettől nem esik szét, ha megsült lehet zöldfüszerekkel ízesiteni, amit előre elkészítesz és csak rászóród, frissen tálalni
5/7 anonim válasza:
mi vajon szoktuk pirítani-párolni, vegetával, sok petrezselyemmel. az a lényeg, hogy ne nyitogasd a fedőt, a saját gőzében megpuhul. nem esik szét, isteni finom lesz. ízlés szerint fűszerezheted.
6/7 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy megmosom, fűszerezem és egy kis vajjal megdobálva sütőben megsütöm. Mint amit lehet fagyasztottan kapni fűszeres burgonyagerezdeket.
2010. jún. 9. 10:03
7/7 anonim válasza:
Én mindig sütöm az újkrumplit,semmi baja sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!