Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a különbség a lisztes vagy...

Mi a különbség a lisztes vagy a keményítős étel sűrítés között?

Figyelt kérdés
Hatásra értem. És milyen ételekhez jobb a keményítőt használni?
2010. jún. 7. 15:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Alapvetően semmi. Ha nem akarodaliszt ízét éredni akkor használhatsz mást, de az elv ugyanaz. (a liszt is keményítő)
2010. jún. 7. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
A gyümölcslevesekhez szószokhoz jobb a keményítő. (Mellesleg a puddingporok is azok)
2010. jún. 7. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!