Fogyaszthato meg? Lehetett valami baja? Lent
Elozo het csutortokon vettem sertesszivet, mely szombatig volt hutoben aztan fagyasztoba tettem.
Itt egy kep rola, az egyik oldalarol. Mi a velemenyetek, fozheto? Nekem zoldes/szurkesnek latszik, de miert? Illetve az illata sem bizalomgerjeszto :(
Hogyan lehetne megtudni, jo-e meg? :(
Alaposan lemosod hideg vízben, megszagolod, és ha még mindig büdös,kidobod.
A vér könnyen romlik, nem volt szerencsés döntés, hogy nem azonnal fagyasztottad le.
Ha szaga van, nem jó.
De ha még jó is lenne, úgysem lenne már gusztusod megenni, nem?
Kuka!
Csütörtöktől szombatig simán megromolhatott.Hiába tetted már akkor fagyasztóba. Én egy percig sem gondolkodnék a sorsáról, ha szaga van, még csak nem is mosogatnám le, hanem kidobnám.
Arra is gondolj, mikor jön a kukásautó, mert , ha pl a jövő hét közepén, akkor inkább fagyaszd vissza, és szemétszállítás előtti estén vagy aznap reggel dobd ki, ne bűzölögjön napokig a kukádban.
Egyáltalán nem néz ki zöldes/szürkésnek. Nagyon jól néz ki. Nincs neki semmi baja, így kép alapján. Ez ilyen. A szívnek, belsőségeknek van egy jellegzetes illatuk. Ne aggódj, ha annyira romlott lenne akkor te sem vergődnél kételyek között, egyből tudnád, a kinézetéről és az illatáról is, hogy már romlott.
Az alján csak fagyás nyomok vannak.
Ennyi. Nincs ennek semmi baja. Nyugodtan megcsinálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!