Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek holnap?

Mit főzzek holnap?

Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 20:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%

Rántott máj + krumplipüré


Én ezt főztem ma és nagy sikere volt :-)

2010. jún. 6. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim válasza:
73%

- Paprikáskrumplit

- rántott hús + rizs

- rántott hús + hasábburgonya

- rántott sajt + rizs

- rántott sajt + krumpli

- spenót

- borsófőzelék

- tejszínes tészta hússal

- gulyásleves

- krémlevesek...

- saláta

más nem jut az eszembe most így hirtelen... :D remélem segítettem

2010. jún. 6. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 TWIO ***** válasza:
100%

Kicsit átfordítottam a kérdést így magamnak a megválaszolás előtt: Mit ennék most? :D

Van egy finom dolog, édesanyám fantasztikuma :) Írok néked receptet :)


Borsós hús


Személyenként 2 szelet húst (sertéscomb, vékony szelet karaj, vagy csirkemell) kis olajon hirtelen pirosra sütjük. 1 kisebb fej vöröshagymát lereszelünk és 1 kanál olajon rövid ideig pároljuk, majd hozzáadjuk a zöldborsót (személyenként 20 dkg) és a megsütött húst. 5 percig együtt pároljuk, vigyázzunk, le ne égjen! Ekkor annyi vízzel öntjük fel, hogy ellepje. Ízlés szerint sózzuk, és vegetát teszünk bele. Közben az olajból, amiben a húst sütöttük, belekeverünk 2 evőkanál liszttel rántást készítünk. Amikor a borsó puhára főtt, hozzáadjuk a rántást. Felforraljuk, és tálalhatjuk.

Krumplipürével ajánlom, csodás dolog :)

2010. jún. 6. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 Stage6SR válasza:
9%
bauxit főzeléket
2010. jún. 6. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk holnap fasírt lesz sóska szósszal és krumplipürével.
2010. jún. 6. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
Készíts egy kis vadast, olyan régen ettem már.
2010. jún. 6. 20:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Csirkepörkölt!Nagyon ennék!
2010. jún. 6. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

nálunk csirkehúsleves lesz (már kész van) és hozzá daragaluska


a diós kalácsból is marad holnapra, mert most sül

2010. jún. 6. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim válasza:
Borsóleves, tarhonyás hús
2010. jún. 6. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
22%
Kuvaszkrém levest szárított tacskó fejjel!
2010. jún. 6. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!