Hogyan kell a sörtésztát (csirkemellcsíkokon) dúsra, vastagra kisütni?
Figyelt kérdés
A kínai (magyaros kínai) éttermek adagjaiban a bundás csirkén mindig több a sörtészta, mint a hús. Egyrészt vastag a tészta, másrészt belül még levegős is. Nyilván költségcsökkentés miatt csinálják, mégis így ízlik.
Szeretnék ilyet készíteni, de akárhogy próbálkozok vele (pl. élesztővel, tepsiben, fritőzben), nem marad meg elég tészta a csirkén, és az a kevés is rásimul. Mit tesznek bele, hogyan kell olyan dúsra elkészíteni?
2018. febr. 1. 23:42
11/11 anonim válasza:
#5 De bizony, költségcsökkentés miatt (is)! Hiszen ha akkora darab csirkehúsok lennének, csak vékony tésztával, az a több hús miatt sokkal drágább lenne, mint így, hogy egy kis darab húst vastag és levegős bundával "felnagyítanak".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!