A poharas süti receptje érdekelne. Miből hány pohárral is kell bele? Már régen nem csináltam, de most megenném.
Én a mikrós sütit ismerem.
4 ek. liszt
3 ek. olaj
2 ek. cukor
2 ek. kakaó
1 kk. sütőpor
3-4 ek. tej, de én abból mindig többet teszek
1 tojás
Én úgy szoktam, hogy amugy bögrét ír hozzá, hogy abban kell csinálni, de én kerek aljú ételesbe szoktam rakni. 4-5 perc alatt elkészül mikróba, mert abba kell sütni és amikor kiveszem, egy tányért rakok az ételesre és úgy fordítom ki. Ha olyan ételesbe rakod, amibe mondtam, akkor nagyon kis aranyos lesz a formája, mintha kuglófot lenne. Bögrébe is csinálhatod, 3 dl-be, de nekem abból mindig kifolyik és tiszta mázas lesz a mikró is.
Én szoktam bele tenni diót, meg fagyasztott meggyet, vagy almadarabokat is tehetsz.
Jó étvágyat.
Sztem a kérdező nem azt a vacak mikrós sütit kérdezte, hanem rendes süteményt, amiből poharas mennyiséág kell, én ilyet szoktam(utolsó)
Szerintem sem a mikrósat kérdezte, mivel oda nem pohárnyi kell, hanem kanálnyi alapanyag.
Am meg a mikrós süti egy nagy sz*r:) aki dagadt akar lenni, az egye! :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__34..
Időközben megtaláltam, ezt kerestem, de azért köszi mindenkinek. Főleg annak aki a második linket adta, nagyon jó receptek vannak ott, ki fogom próbálni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!