Mi lehet a probléma a kelt tésztámmal? (képek)
Figyelt kérdés
Ez kelesztés előtt készült, fahéjas csiga lett belőle. Már ezen is látszik, hogy furcsa texturált felülete van, mintha pici golyócskák lennének a tésztában és néhol lyukad is.
Ez pedig egy kalács kisülve. Sütés közben ahogy nő, úgy szakad és nem szép, rücskös a végeredmény. Ezt evés közben nem érezni egyébként. Minden kelt tésztámmal ez a gond, próbáltam már rákeresni, de nem tudom mi lehet a probléma.
2017. dec. 25. 17:35
11/13 TR75 válasza:
#10/
Ez így van. Egyáltalán nem gáz, ahogy kinéznek a képeken, szóval ezen ne aggódj.
12/13 A kérdező kommentje:
Finomnak finom és mióta változtattam picit az összeállításon és tovább dagasztom, azóta szép is:) köszönöm még egyszer mindenkinek!
2018. jan. 14. 19:28
13/13 anonim válasza:
Szerintem ez gyönyörűen néz ki a képen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!