Ha a pulykamájat így megcsinálom, milyen formában legyen köretként a krumpli?
Figyelt kérdés
Olajon megdinsztelem a hagymát,bors,pulykamáj,pirospaprika,egy pici vízzel felöntöm,végén pici sózás.Ez olyan dinsztelt májféleség.Kisebb szemű burgonyáim vannak.Valami szebb formában szeretném tálalni,gondoltam felkarikázom a krumplit,és egy pici agyagedényben valahogy megsütöm,de hogyan süssem meg ? Edény aljára némi olaj,és csak simán bele a felkarikázott krumpli ? Bazsalikom,oregánó van itthon,tejföl is van.Egyszerű dolgot szeretnék.2017. dec. 22. 09:35
1/3 anonim válasza:
1./ Májat sózni mindig csak a tányéron!
2./ Kisebb szemű burgonyát héjában főzd meg, miután megpucoltad, kevés olajon átforgatod, apróra vágott petrezselyemmel megszórod.
2/3 anonim válasza:
Első jót írt, de püré is jó lenne szerintem. Ez az agyagedényes dolog szerintem nem célszerű.
3/3 A kérdező kommentje:
Úgy csinálom ahogy az első válaszoló írta,vettem petrezselymet :)
2017. dec. 24. 03:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!