Hókifli zsírral, vagy margarinnal? Rétes- vagy sima liszttel? Élesztővel, vagy anélkül?
Figyelt kérdés
Rengeteg receptet néztem, mindenhol másra esküsznek, és persze mindenki a sajátját tartja a legjobbnak. Melyik receptet válasszam? Saját tapasztalatok esetleg?
Finom, omlós, sokáig elálló hókifli lenne a célom.
Konkrétan ezeket a recepteket néztem ki (lentebb), de szívesen fogadok egyéb jól bevált receptet tőletek is.
2017. dec. 21. 08:20
11/12 anonim válasza:
9es bocsi en nem szoktam ertekelni, de hozzászólnék.. ugy csinálsz,mintha 0%-on lennél. Ne legyél gyerekes.
12/12 anonim válasza:
Az nem gyerekesség, hogy nem örülök annak, ha egy korrekt receptet hárman is lepontoznak, mert akkor 50 %-on volt.
Ez merő rosszindulat részükről...
Más:
Kedves kérdező, neked pedig külön köszönöm az esti válaszodat. Nagyon megértelek, hogy nincs is időd válaszolni, azt hiszem, most sokan így vannak.
Üdv)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!