Melyik gyártó camamber sajtját szoktátok venni rántani való sajtnak?
Figyelt kérdés
Szeretnék kérni jó tippeket ,hogy mitől lesz nagyon finom a rántott camamber sajt.
Köszönöm..
2017. dec. 20. 12:15
1/2 anonim válasza:
Vettem már tihanyi és presidentet is, mindkettőtől ugyanolyan finom volt.
Lényeg a dupla panír majd fél óra mélyhűtő, forró olaj és soha nem folyt ki.
2/2 anonim válasza:
Camembert, nem camamber. Bocsi, csak sokan rosszul írják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!