Félkész linzerlap, hogyan, mit?
Gondolom, már a kérdésből lejön, hogy béna vagyok a főzés terén, ezért kérlek, konyhatündérek, segítsetek.
Szóval vettem ilyen linzerlapot, arra gondoltam, figurákat nyomkodok belőle. Lekvár, csoki nem jöhet szóba ízesítésnek. Szerintetek jó lenne így? Szóval megvannak a csillag, kör, négyzet, stb. linzerdarabkák. Vaniliáscukros felvert tojással megkenem a tetejét, belenyomok óvatosan egy kis diódarabot. Ebből lesz valami? Vagy jobb lenne: tojással megken, rá vaniliás cukor (gondolom, így intenzívebb az édes íz) majd dió és be a sütőbe?
Hogy jobb szerintetek? De más ötletet is szívesen fogadok.
Olvasd el "Andi konyhája "-n a habos linzert. Kihagyod a lekvárt és a csokidekort, és szerintem jó lesz.(én minden karácsonykor megcsinálom )
De a mézeskalács figurákat is díszítik tojásfehérje habbal, ott is találhatsz ötleteket.A cukormáz, színes cukorgyönyggyel is mutatós, hacsak nyomós okod nincs arra, hogy sok cukrot(csokit,lekvárt) nem akarsz használni.
a durvára vágott dió jó ötlet, nagyon finom, ha a tészta tetején egy kicsit megpirul.
A legegyszerűbb linzer, ha lekened tojásfehérjével a sütiket és megszórod durvára vágott dióval, és nagyszemű kristálycukorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!