Életem első bögrés sütjét csináltam, melynek szlogenje, hogy nem lehet elrontani. Az enyém keserű lett. Romlott volt valamelyik alapanyag, vagy kevés cukrot raktam bele? Vagy mi lehetett a baj?
Figyelt kérdés
Innen volt a recept, nyersen megkóstoltam és nem éreztem rossznak, bár kifejezetten édesnek sem.
A mikróban egy perc után ki akart mászni, ezért leállítottam, hogy visszaessen, a maradék időben így szakaszosan mikróztam.
Most mézzel próbálom, és úgy jó, de megtehetem vele? Mennyi az esélye, hogy esetleg romlott összetevő miatt keserű?
2017. okt. 10. 17:32
11/11 A kérdező kommentje:
Megcsináltam megint, csak picit kevesebb sütőporral, több cukorral, új bögrében, kevesebb ideig a mikróban. Fincsi lett, köszönöm a segítséget! ^^
2017. okt. 12. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!