Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Életem első bögrés sütjét...

Életem első bögrés sütjét csináltam, melynek szlogenje, hogy nem lehet elrontani. Az enyém keserű lett. Romlott volt valamelyik alapanyag, vagy kevés cukrot raktam bele? Vagy mi lehetett a baj?

Figyelt kérdés

[link]


Innen volt a recept, nyersen megkóstoltam és nem éreztem rossznak, bár kifejezetten édesnek sem.

A mikróban egy perc után ki akart mászni, ezért leállítottam, hogy visszaessen, a maradék időben így szakaszosan mikróztam.

Most mézzel próbálom, és úgy jó, de megtehetem vele? Mennyi az esélye, hogy esetleg romlott összetevő miatt keserű?



2017. okt. 10. 17:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Megcsináltam megint, csak picit kevesebb sütőporral, több cukorral, új bögrében, kevesebb ideig a mikróban. Fincsi lett, köszönöm a segítséget! ^^
2017. okt. 12. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!