Hús páchoz ha kell fehérbor tudom valamivel potolni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 20:49
1/4 anonim válasza:
Nemfeltétlen fehérbor, sőt nemfeltétlen bor kell bele.
ezek tulajdonképpen csak a savtartalmuk miatt kellenek, hogy fellazítsák a hús "szerkezetét"
helyettesíthető:
mustárral (én ezt ajánlom)
balzsamecettel (nagyon kevés)
a bor is jó csak fontos hogy minőségi legyen
Mi 2 hete elb*sztuk a marhahúst, mert öregapám borával öntöttük le a pácot, sok lett, és szó szerint ilyen bor-savanyú íze lett a húsnak, grillezés után is....majnem ehhetetlen.
öregapám bora irtó száraz (száraz a köbön), és rohadtul hordó ize van...
2/4 anonim válasza:
Alma- vagy borecettel, citromlével.Ha van otthon bor, nyugodtan használd, a sütésnél az alkohol elpárolog belőle.
3/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a segítséget igazábol az a gond h nincs itthon bor és holnap korán reggel akarom megcsinálni. Boltba meg már nincs sok kedvem elmenni. mustár meg citromlé is van itthon szóval nincs nagy gond. Köszi mégegyszer a válaszokat.
2010. máj. 28. 21:06
4/4 anonim válasza:
De pácolhatod fűszeres olajban is, nagyon finom lesz. A csirkemell pl. fokhagymás tejbe áztatva valami isteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!