Nagyon SOS! Ezt hogy kellene csinálnom? (recept megértése)
A következő tortát szeretném estére elkésziteni anyukámnak:
Van benne egy rész, amit nem igazán értek... a zselatinos dolgot a tejszinhabbal+joghurttal.
Én idáig olyan zselatint láttam, ami kb sötőporos zacskóhoz hasonlóban volt és felkellett főzni szirupban/vizben. Itt is azt irja, hogy 100ml szirupban "megpuhitani" ez konkrétan mit jelent? Ha folyékony, akkor azt hogy fogom összekeverni a kemény tejszinhabbal?
Örülnék a hasznos válaszoknak, fontos lenne.
A recept írója lapzselatinra gondolt. Azt folyadékba kell áztatni és miután puha lett kell a krémbe keverni. természetesen használhatsz helyette por állagút is.
Köszi szépen a válaszod!
Itthon por állagú van, úgyhogy azt szeretném használni, viszont az csak addig cseppfolyós, mig meleg, miután főztem a vizzel. Utána megkeményedik, de mikor keverhetem össze a tejszinhabbal és joghurttal? Gondolom, ha már kihült, de akkor már kemény, összekeveredne jól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!