Tatárbifszteknél kell előre pácolni a bélszínt?
Figyelt kérdés
Én bepácoltam, tegnap és holnap fogom bevetni...remélem nem lesz gond...2010. máj. 27. 21:18
2/10 anonim válasza:
Só, bors, mustár, ezzel bekened, tálba rakod, annyi olajat önts rá, hogy ellepje teljesen a bélszínt.ebben pácolják 3-5 napig!De sokan vannak, akik nem pácolják!
3/10 anonim 



válasza:





Az utolsó jól írta, csak sót nem szabad pácolásnál használni!!
4/10 anonim 



válasza:





Én azt hittem, hogy a tatárbifsztek eleve túlpácolt nyers darált hús, ami azért ehető "nyersen", mert a sok fűszer és pác "megérleli" vagy olyan hatást ér el, mintha meg lenne főzve.
Ezek szerint kell még vele mást is csinálni?
5/10 anonim 



válasza:





Ajánlott az un. gyors pácolás!A húst bekened mustárral fekete borssal,és olajozott zsírpapírba csomagolod!Így érleld 2 napig,és kész!
7/10 anonim 



válasza:





szia! én sem pácolom soha, pedig vagy 30 éve csinálok elég gyakran. a fogyasztás előtti napon bekeverem a fűszerekkel, és egy napig hűtőben tartom.addigra jól összeérnek az ízek.
üdv.
8/10 anonim 



válasza:





Utolsó! Én azt hittem, hogy az a pácolás :D Ma is okosodtam :)
9/10 anonim 



válasza:





pácolás az amit az elején írtak, az az olajos cucc, de én nem szoktam úgy.nekem az vált be, ahogy előbb írtam.
üdv.
10/10 anonim válasza:
Olaj, bors, mustár - ez a pácolásai módja. Az így előkészített szeleteket elég, ha egy zsírpapírba, vagy celofánba csomagolva beteszed a hűtőbe 4-5 napra. Mielőtt ledarálod, langyos vízzel le kell mosni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!