Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tatárbifszteknél kell előre...

Tatárbifszteknél kell előre pácolni a bélszínt?

Figyelt kérdés
Én bepácoltam, tegnap és holnap fogom bevetni...remélem nem lesz gond...
2010. máj. 27. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem szoktuk.
2010. máj. 27. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim válasza:
74%
Só, bors, mustár, ezzel bekened, tálba rakod, annyi olajat önts rá, hogy ellepje teljesen a bélszínt.ebben pácolják 3-5 napig!De sokan vannak, akik nem pácolják!
2010. máj. 27. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Az utolsó jól írta, csak sót nem szabad pácolásnál használni!!
2010. máj. 27. 21:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:

Én azt hittem, hogy a tatárbifsztek eleve túlpácolt nyers darált hús, ami azért ehető "nyersen", mert a sok fűszer és pác "megérleli" vagy olyan hatást ér el, mintha meg lenne főzve.

Ezek szerint kell még vele mást is csinálni?

2010. máj. 27. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
Ajánlott az un. gyors pácolás!A húst bekened mustárral fekete borssal,és olajozott zsírpapírba csomagolod!Így érleld 2 napig,és kész!
2010. máj. 27. 22:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi nem pacoljuk.
2010. máj. 28. 00:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:

szia! én sem pácolom soha, pedig vagy 30 éve csinálok elég gyakran. a fogyasztás előtti napon bekeverem a fűszerekkel, és egy napig hűtőben tartom.addigra jól összeérnek az ízek.

üdv.

2010. máj. 28. 07:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó! Én azt hittem, hogy az a pácolás :D Ma is okosodtam :)
2010. máj. 28. 09:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:

pácolás az amit az elején írtak, az az olajos cucc, de én nem szoktam úgy.nekem az vált be, ahogy előbb írtam.

üdv.

2010. máj. 28. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim válasza:
Olaj, bors, mustár - ez a pácolásai módja. Az így előkészített szeleteket elég, ha egy zsírpapírba, vagy celofánba csomagolva beteszed a hűtőbe 4-5 napra. Mielőtt ledarálod, langyos vízzel le kell mosni.
2018. okt. 5. 08:44
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!