Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez igy jo osszeallitas?...

Ez igy jo osszeallitas? Csirke-turo-paradicsom-rizs

Figyelt kérdés

Szoval nem talaltam konkret receptet, csak gondoltam kicsit megpiritanam a csirket hagymaval, fuszerekkel. A turot osszekevernem zoldfuszerekkel meg ujhagymaval kozben. Aztan a husit tepsibe raknam, tennek ra paradicsomszeleteket arra pedig a turot, a tetejere pedig keves sajtot. Rizzsel kinalnam. Szerintetek jo ez igy? :)

Esetleg sajat receptek hasonlo hozzavalokkal :)

(Bocsi, hogy nincs ekezet, kulfoldrol irok)

2010. máj. 27. 14:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a túró nem illik bele.

Ha megcsinálod igy, ird meg milyen volt. Érdekel.

2010. máj. 27. 14:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
paradicsomot szerintem is hagyd ki...és tegyél a túróhoz tejfölt, mert különben száraz lesz
2010. máj. 27. 14:53
 3/12 A kérdező kommentje:
hat a nemet turo majdnem tejfol allagu, szoval azert nem irtam, hogy rakok hozza :)
2010. máj. 27. 14:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha belegondolok, étteremben egyszer ettem túróval meg akármivel töltött karajt. Szóval biztosan nem rossz. A túrót keverd ki tejföllel, vagy tejszín, v. sajtkrém, és sózd is meg, mer száraz marad. Paradicsomot inkább mellé pakolnám, kicsit lecsós alapnak, mert savanyú lesz szerintem.
2010. máj. 27. 14:56
 5/12 anonim ***** válasza:
Én inkább megtölteném a csirkét a túróval, a paradicsomot meg esetleg salátának csinálnám meg; szerintem sem igazán illik össze a túró meg a paradicsom.
2010. máj. 27. 14:56
 6/12 A kérdező kommentje:

Csak abbol indultam ki, ahogy a mozzarellas-paradicsomos csirket csinaljak... Ott is paradicsom, keves turo, mozarella.... sutoben szarazon sutve.

Es mondom, a turo nem lesz szaraz, mert itt nemetorszagban ilyen elgge tejfol allaga van...

2010. máj. 27. 15:01
 7/12 A kérdező kommentje:
Meg a zold fuszerek, amikkel izesitem a turot (oregano stb) illenek a paradicsomhoz alapjaban veve...
2010. máj. 27. 15:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Figyelj. Az a jó összeállítás, ami neked ízlik. Csomó embernek például nem a vaj+felvágott+kenyér az összeállítás, hanem a kenyér+ketchup.
2010. máj. 27. 15:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Túróval és póréhagymával töltött göngyölt csirkemell

--------------------------------------------------------------------------------

Hozzávalók:

- 50 dkg csirkemellfilé

- 25 dkg túró (bármilyen lehet, tehéntúró, juhturó, ricotta)

- 2 evőkanál tejföl

- 1 szál póréhagyma

- kevés füstölt sajt reszelve

- 25 dkg szeletelt bacon

- só

- bors

Elkészítés:

A csirkemellfiléből szeleteket vágunk, vékonyra klopfoljuk. Kevés sóval, borssal megszórjuk, félretesszük. A túrót villával összetörjük, belekeverjük a tejfölt, a füstölt sajtot, az apróra vágott póréhagymát, és sóval, borssal fűszerezzük. A csirkemellszeleteket kiterítjük, bekenjük őket a túróval, és felgöngyöljük. A roládokat a baconbe tekerjük. Kevéske vizet és olajat öntünk alá, és alufólia alatt kb. 30 percig pároljuk, majd levesszük a fóliát, és a húst 5-10 perc alatt pirosra sütjük.

2010. máj. 27. 15:14
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez isteni lehet:))) Bár még nem próbáltam:)
2010. máj. 27. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!