Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Aszalt paradicsom mikor kész,...

Aszalt paradicsom mikor kész, mennyire szárítsam keményre?

Figyelt kérdés
...és utána hogyan tegyem el télire? (kezdő vagyok)
2011. szept. 20. 10:36
 1/2 anonim ***** válasza:

A keménység attól függ, milyet szerettek, meg hogy mire akarod használni. A puhábbat megenni jó, a keménnyel főzni.

Az, hogy mikor lesz kész, a sütőtől is függ. Nagyon alacsony hőfokon (75-80) én 10-12 órát szoktam szárítani.

2011. szept. 20. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Kieg: olajba tedd el, sokáig finom marad.
2011. szept. 20. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!