Aszalt paradicsom mikor kész, mennyire szárítsam keményre?
Figyelt kérdés
...és utána hogyan tegyem el télire? (kezdő vagyok)2011. szept. 20. 10:36
1/2 anonim válasza:
A keménység attól függ, milyet szerettek, meg hogy mire akarod használni. A puhábbat megenni jó, a keménnyel főzni.
Az, hogy mikor lesz kész, a sütőtől is függ. Nagyon alacsony hőfokon (75-80) én 10-12 órát szoktam szárítani.
2/2 anonim válasza:
Kieg: olajba tedd el, sokáig finom marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!