Melyik sós süti áll el tovább, a sütőporos, vagy az élesztős?
Figyelt kérdés
2017. szept. 9. 13:12
1/4 anonim 



válasza:





A sütőporos, de van , ami még sütőport sem tartalmaz, mégis sokáig eláll.Az élesztős is "eláll " pár napig, de össze sem hasonlítható, a frissen kisütöttel.
2/4 anonim 



válasza:





Az, amelyikben egyik sincs.
Van olyan receptek amiben nincs sem sütőpor, sem élesztő, két héttel előre meg lehet sütni, és pont olyan mint amikor elkészült. Csak jól el kell dugni, mert nagyon hamar lábakél :D
3/4 anonim 



válasza:





Az élesztős is eláll, csak nem lesz élvezhető, kiszárad, az frissen fogyasztandó.
A ropogós, jellemzően sütőporos dolgok állnak el hosszan, őrzik meg élvezeti értéküket, jól záródó fémdobozban tárolva.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. szept. 9. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!