Keresek jól bevált kenyérreceptet, ami nem élesztős, hanem sütőporos? És ha lehet egyszerű legyen, mert nincs dagasztógépem. Laktózos vagyok, és már gyűlölöm a vizes zsömlét.
Miért nem veszel barna magvas kenyeret, vagy bármit amiben nincs tejszármazék?
A LIDL-ben minden helyben sütött pékáru mellet fel van tüntetve az összetétel, nagy a választék.
Nálunk tejfehérje allergia van, szóval figyelni kell...
Amúgy sütőporos kenyéről még nem hallottam, de szerintem igazán finomat élesztővel lehet készíteni.
Ha szereted a bajor zsemlét, küldök egy receptet, amit ha grammra kimérsz és követed az utasítást nem lehet elrontani és szerintem irtó finom!
A laktóz és az élesztő összefügg?
Mindenkinek van dagasztógépe: a két keze.
Sajnálom Kérdező, de a "jól bevált kenyérrecept sütőporral" nagyjából olyan, mint a "jól bevált marhapörkölt-receptet csirkehúsból".
A jól bevált kenyérhez élesztő kell, vagy régi kelttésztából csinált kovász. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!