Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek hol kezdjem el...

Szerintetek hol kezdjem el ismét a barátkozást a főzéssel?

Figyelt kérdés

Sose voltam konyhatündér. Virslit tudtam főzni, milánóit is megcsináltam ha kellett, fasirtot, rántottát, egyszerűbb ételeket régen, palacsintát is, szóval a kedvenceimet.

Egyszer viszont valami elterelte a figyelmemet és amikor rántottát csináltam lehet túl sok volt az olaj, vagy figyelmetlen voltam, jó hát kezdő is, de átfordításnál egy kevés rántotta kiesett a serpenyőből, rá a lábamra.


Na innentől kezdve minden konyhai manővert hárítottam.

Most 25 vagyok, kellene magamra főzni hébe-hóba, egyszerűbb, olcsóbb kajákat.

Ma ott tartok, hogy meg merem gyújtani a gűztűzhelyt. Virslit meg merem főzni, rántottát balesetmentesen tudok csinálni, milánóit szintén, tésztát kifőzni azt is.

Viszont a rántott hús meg a fasirt nagy kedvencem, de nem merem megcsinálni, mert ott is olaj van és folyton az jut eszembe, hogy ennék rántott húst, de mi van ha az olaj rám fröccsen...


2017. szept. 9. 09:53
 1/8 anonim ***** válasza:
18%
Felnőtt vagy, szedd össze magad
2017. szept. 9. 09:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Készítsd el sütőben. Kevesebb olajat használsz és biztosan nem fog kifröccsenni.
2017. szept. 9. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:
Sütőben hogyan lehet elkészíteni?
2017. szept. 9. 12:54
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Akkor rád fröccsen, és?


Ne hisztizz már 25 éves létedre. Tudod, én hányszor vágtam el, égettem meg magad potom egy év alatt, mióta főzök? Számtalanszor, időnként elég mélyen, mégsem nyavalygok.


Vagy a melóhelyeden is így fosol, hogy leöntenek meleg kv-val?

2017. szept. 9. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Sütőben sült rántott [link] sült rántott hús Recept képpel - Mindmegette.hu - Receptek
2017. szept. 9. 23:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
51%

Én is sütőben csinálom, nem lesz olajszag.

Spray-es olajjal kicsit le kell spriccelni a húst, és simán betenni a sütőbe. De olyat is olvastam valahol, hogy majonézzel csinálta az illető a panírozást, mert abban már van olaj.

2017. szept. 9. 23:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

Igen én szoktam majonézes panírt készíteniha csirkemellet sütök.

Liszt, majonéz, prézli.

Nem kell olajozni,csak megfordítani amikor az egyik oldala már megpiruljon.

2017. szept. 10. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
Én sem szeretek a forró olaj közelében lenni, kerülöm, de a legtöbb dolgot meg lehet csinálni a sütőben is és még egészségesebb is. Még a rántott húst is.
2017. szept. 10. 21:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!