Csokival bevont tortára lehet tenni gyertyát?
Szerintem rakd bele szép lassan, óvatosan. Ha van egy kis plusz csoki, akkor próbáld ki hogy bevonsz valami tészta-szerűt és kipróbálod.
Olyan egy éjszaka alatt szerintem megkeményedik.
Gondolom nem magát a gyertyát akarod beletuszkolni :) a kis kapható hegyesvégű, virágformájú gyertyatartókat gyertyával együtt, még a csokimáz megszilárdulása előtt elhelyezheted a tortán.
Csak azért írom, mert én anno megjártam (fogalmam sem volt ilyesmi gyertyatartókról )és a kedvesemnek a szülinapi tortájába belenyomtam 30 kis gyertyát :/ A torta szép volt, csak, amikor meggyújtottuk, a viasz ráfolyott a tortára, és gyakorlatilag ehetetlen lett.
De ez már a múlt (sajnos ), a kis műa. bigyók arra is hivatottak, hogy felfogják a leolvadó viaszt.
Jó tanács.... Cukrász vagyok....
Legközelebb hagyj meg egy kis túró tölteléket és abból készíts krém rózsákat... Az esetek túlnyomó részébe annyi krémrózsát szoktunk csinálni ahány szeletes... Kivéve ha több a gyertya száma....
Így ha véletlenül megrepedne a csoki... A krém össze tartja és nem reped tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!