Olvasztott csokival vagy csokimázzal rajzoljak tortára? Mire kell figyelni?
Olvasztott csokival.
Nem kell erős zacskó, egy sima normális szendvics zacskó is jó. Nem kell erősnek lennie.
De lehet kapni tortadíszítő tollakat is. Toll formájú, bele van töltve a díszítő, különféle színekben cukormáz. Dr. Oetker. De biztosan van másféle is. Kicsit drága. Szóval a sima olvasztott csoki szerintem jobb.
Mindegyikkel lehet, csak jó sűrű legyen, ne folyjon.
Sima nejlonzacskó is jó, csak kicsi lyukat vágj rá, hogy ne legyen vastag a vonal.
Arra vigyázz, hogy viszonylag magasan tartsd a zacskót, úgy rajzolj, írj, nehogy a tenyereddel hozzáérj a torta mázához.
csináltál már ilyet? mert ha nem akkor előtte gyakorolj..-mert nem olyan könnyű mint ahogy látszik.
egy gyenge műanyag zacsival meg..pláne nem fogsz szépen.
Én cukrász vagyok,és zsírpapírból szoktunk tölcsért csinálni,abba a csokit tölteni,és az alját kivágjuk (de csak egy picit) a csokid ne legye egyáltalán csomós-mert akkor nem fog szépen kifolyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!